Kad pevačica daje bakšiš: vozači kamiona dobili po 100.000 evra bonusa!

Turneja The Eras američke pop zvezde Tejlor Svift postala je jedan od najvećih spektakala uživo ove godine, a pevačica je dobila mnogobrojne pozitivne kritike zbog svojih istorijskih nastupa, prelepih scenografija, blistavih kostima i najsavremenijih svetlosnih efekata. Tejlor je uspela da izvede šou takvog obima o kojem će se dugo pričati, ali i da pokaže zahvalnost svom timu, piše The People.

Podelila je bonuse svim zaposlenima – od plesača na turneji i tehničara zvuka do zaposlenih u keteringu. Umetnica je navodno dala bonus od 100.000 dolara za oko 50 svojih vozača kamiona koji su prevozili opremu.

Ukupni bonusi, koje je nedavno podelila svima koji su učestvovali u turneji, iznosili su preko 55 miliona dolara, navodi magazin The People. 

The Eras Tour je šesta koncertna turneja Tejlor Svift. Pošto zbog pandemije korona virusa nije održala planirane turneje i predstavila albume Lover, Folklore i Evermore, Tejlor je odlučila da sada predstavi sve svoje albume, uključujući i poslednji – Midnights.

Turneja je počela 17. marta u Glendejlu u Arizoni, a u planu je da 9. avgusta američki deo nastupa bude završen, i to na koncertu na SoFi stadionu u Los Anđelesu. Kraj cele turneje planiran je u avgustu 2024, a završni koncert trebalo bi da bude održan u Velikoj Britaniji. Tejlor Swift je jedna od najplaćenijih zvezda na svetu, a eksperti procenjuju da bi njen muzički spektakl The Eras mogao da bude i najplaćenija turneja svih vremena, sa rekordnom prodajom od milijardu dolara.

Foto: Pixabay/Pexels, ilustracija