Kako sviraju inženjeri i logističari? Poslušajte kompanijski bend Boschkići!

Šta se kod vas sluša ovih dana? Jeste li odabrali mesto na kome ćete provesti najluđu noć i uživati u izvedbi omiljenih izvođača? Nije tajna da tokom prazničnog perioda više obraćamo pažnju na muziku, pa je ovo vreme kada je zanimljivo podsetiti se i kakvi se muzički talenti kriju među ekonomistima, pravnicima, inžnjerima, logističarima… 

Magazin BIZlife nedavno je, po treći put, organizovao takmičenje BIZbendovi, tokom kojeg su se kompanijski bendovi nadmetali u pevanju, ali i donacijama. Na samom kraju prošlog meseca, učesnike velike biz-žurke zabavljali su muzičari ukupno 5 sastava. Pobednički bend, po izboru publike, bili su Boschkići iz kompanije Robert Bosch.

Čujte i pogledajte zbog čega su Boschkići bend po izboru publike, a onda i pročitajte kako su nastali i ko su članovi! 

Bend je nastao sa željom 7 kolega iz Bosch fabrike u Pećincima da učestvuju u BizBendovi takmičenju i na taj način predstave svoju kompaniju.

Ko čini Boschkiće?

Deo članova dolazi iz bivšeg benda inženjerskog tima, uz podršku HR sektora (Sonja Čoko vokal) i logistike (Dušan Ribarac – bubnjevi).

Petar Matić svira bas, Vladimir Vulović – solo gitaru, Milan Petković – ritam gitaru, Dimitrije Trudić – klavijature (i vokal), a tu je i Milica Petković – vokal.

Šta sviraju?

Kako ističu, raduju se svakoj narednoj probi, jer im je to način da se opuste, druže i uživaju u muzici, a sviraju pretežno strani repertoar i redovno su angažovani kao bend na događajima koji se organizju u fabrici. Bosch ima dugu tradiciju proslava Dana različitosti i Dana porodice gde su zapravo u orgnizovani prvi nastupi benda inženjering tima – koji je preteča Boschkića.

Sledeće godine fabrika slavi 10 godina postojanja i u tu svrhu pripremaju novi repertoar.

Masna Kiselina – BIZbend 2022.

Ovogodišnju pobedničku titulu BIZbenda odneo je bend Masna Kiselina (kompanija Dijamant) uz numere “Kap po kap” i “Ciao Bella”.

Žiri su činili novinar Branko Rosić, vlasnik izdavačke kuće Mascom Slobodan Nešović Loka i pobednik prethodnih BIZBendova, bend Džajv, a imali su nimalo jednostavan zadatak, ipak pobedu je morao da odnese samo jedan bend.

Pod sloganom Let’s Rock rame uz rame sa Masnom Kiselinom i Boschkićima stali su i UniQ (UniCredite banka), The Company (BB Elekrotnik) i MDCS Demo Band (Microsoft)..

BIZ bendovi takmičenje, koje ima humanitarni karakter i gde novac odlazi NURDOR-u, održalo se u u Bitef Art Cafeu uz podršku kompanija JTI, Red Bull, Fashion&Friends, Mondelez, Pernod Ricard, Knjaz Miloš i Converse.

Izvor: BIZlife

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.