Spektakularna premijera „Mercedes-Benz“ s-klase u Beogradu

„Mercedes-Benz“ Srbija i Crna Gora predstavila je novu S-Klasu na ekskluzivnom događaju u Beogradu, koji je održan 26. septembra u elitnom prostoru Jugoslovenskog dramskog pozorišta. Događaj je  zadivio oko stotinu zvanica kako automobilom koji je došao „pravo iz budućnosti“ tako i umetničkom notom koja je pratila visok nivo luksuza i estetike.

Gosti su dočekani u foajeu Jugoslovenskog dramskog pozorišta koji je, posebno za ovu priliku, transformisan u jedinstvenu galeriju istorije „Mercedes-Benz“ brenda i S-Klase.

Kroz magični mjuzikl kreiran da dočara duh epoha u kojima je S-Klasa bila odrednica za luksuz i prestiž, goste su vodili šarmantni majstor ceremonije, Dragan Vujić-Vujke i igrači Pozorišta na Terazijama.

Spektakularnom finalnom scenom u kojoj su učestvovali solisti baletskog ansambla Narodnog pozorišta u Beogradu, kao i plesači Pozorišta na Terazijama, predstavljena je vizija automobilske budućnosti i stvaranje najboljeg autombila na svetu.

U nastavku večeri zvanice su razmenile utiske na koktelu na samoj sceni Jugoslovenskog dramskog pozorišta, uživajući u muzici gudačkog kvarteta pod vođstvom prve violine Beogradske filharmonije.

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.