Izrada T1 dokumenata – Ubrzajte i olakšajte svoj međunarodni tranzit

Zašto SGS? SGS je vodeća svetska organizacija za kontrolisanje, verifikaciju, ispitivanje i sertifikaciju. Priznati su kao globalni reper za kvalitet i integritet. Sa više od 94.000 zaposlenih, posluju u vidu mreže sa preko 2.600 predstavništava i laboratorija širom sveta.

U međuvremenu SGS je počeo sa TransitNet projektom elektronske izrade tranzitnih dokumenata.

TRANSITNET je univerzalni, multimodalni sistem elektronskog podnošenja T1 dokumenata koje SGS radi u ime svojih klijenata (transportera, špedicija, logističkih kompanija…) pružajući im mogućnost da na lak i siguran način ubrzaju međunarodni transport.

 

TransitNet je sigurna web platforma, operativna 24/7 svih 365 dana u godini koja je povezana sa 26 različitih carinskih sistema u kojima je SGS registrovan kao principal/garantor. Pored Srbije i svih susednih država članica EU (Hrvatska, Mađarska, Rumunija, Bugarska) pružamo mogućnost izrade T1 direktno iz Nemačke, Turske, Poljske, Litvanije, Letonije i Estonije (posebno značajne za pošiljke iz Rusije ka Srbiji).

SGS TransitNet uslugu smo uspešno implementirali u Srbiji krajem 2015. godine i od tada se konstantno i uspešno razvijamo o čemu svedoči stalan porast broja zadovoljnih klijenata, vodećih kompanija u oblasti međunarodnog transporta i logistike Republike Srbije. Kontaktirajte nas i uverite se zašto smo najbolji.

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.