„Milšped“ intenzivira poslovanje u Rusiji

„Milšped“ Rusija je, počev od 11.10.2016. godine, odlukom Uprave Carina Ruske Federacije postao zvanični carinski zastupnik za celokupnu teritoriju Ruske Federacije i carinske Unije.

U početnoj fazi, „Milšped“ će svoju delatnost obaljvati na carinskim terminalima u Moskovskoj oblasti i Brjanskoj oblasti, kroz mrežu svojih partnera će takođe nuditi uslugu carinjenja i u drugim regionima, a prema potrebama svojih klijenata.

Licenca carinskog posrednika će svim sadašnjim i potencijalnim klijentima „Milšpeda“ omogućiti povoljnost da se sve carinske procedure i plaćanja vrše kroz jedan prozor uz pravovremeno konsultovanje svojih klijenata po svim pitanjima carinskog postupka.

Takođe, licenca garantuje klijentima potpunu pravnu sigurnost što se tiče procesa kako izvoznog tako i uvoznog carinjenja. U isto vreme licenca je sastavni deo celokupne logističke usluge koju „Milšped“ pruža svojim klijentima na teritoriji RF i ovom sertifikacijom upotpunjuje usluge kompanije „Milšped“ na teritoriji Ruske Federacije.

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.