DIGITALIZACIJA lanca snabdevanja: Traxens novi partner kompanije COSCO

Francuska kompanija specijalizovana za tehnologiju lanca snabdevanja Traxens udružila se sa kompanijom COSCO Shipping Logistics kako bi promovisala IoT data usluge zasnovane na pametnim rešenjima.

Kompanije sprovode probni plan, kako bi BCO (Beneficial Cargo Owner) kupcima COSCO Shipping Logistics omogućile nove usluge. Cilj je, kako je saopšteno, da se podstakne digitalizacija lanca snabdevanja.

Partnerstvo sa COSCO grupom omogućiće kompaniji Traxens da promovisanjem pametnih kontejnerskih rešenja i digitalnih servisa pokaže sposobnost stvaranja vrednosti za kupce.

Kroz ovo partnerstvo, COSCO će moći da pruži data usluge BCO klijentima koji žele da poboljšaju vidljivost u segmentu „od vrata do vrata“, kao i efikasnost svojih lanaca snabdevanja.

Zajednički razvoj digitalizacije lanca snabdevanja u kontejnerskom transportu predstavlja važan korak u širenju Traxens-a i pomoćiće u daljem razvoju operacija te kompanije u Aziji.

Ovo nije prvi iskorak francuske kompanije u ovom sektoru. U oktobru prošle godine, Traxens se pridružio projektu pametnog kontejnera #WeAre42 Luke Roterdam, koji je kreiran sa idejom analize logističkih izazova u pomorskom sektoru.

Izvor: traxens.com/seebiz.eu

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.