Feniksšped pokrenuo redovnu LCL brodsku liniju iz Šangaja za Kopar

Međunarodna špedicija Feniksšped otvorila je sopstvenu zbirnu (LCL) brodsku liniju iz Šangaja za Kopar i dalje ka krajnjim destinacijama, saopšteno je iz te kompanije. Partner Feniksšpedu u direktnom zbirnom kontejnerskom transportu iz Kine je globalna logistička kompanija Expeditors International, koja upravlja celokupnim procesom, ističe se u saopštenju.

U Feniksšpedu objašnjavaju da će brodska linija od Šangaja do Kopra uglavnom biti korišćena za potrebe transporta nafte i gasa, proizvoda iz oblasti zdravstvene zaštite, automobilske industrije, vazduhoplovstva i avijacije, tekstilne i prehrambene industrije (odeća, hrana i pića), kao i građevinskog materijala za visokogradnju.

Prevoznici obećavaju redovne nedeljne plovidbe iz Kine za Evropu, sa konstantim vremenom polaska i tranzita, mogućnošu elektronskog praćenja pošiljke, a sve po, kako ističu, konkurentnim cenama i u skadu sa standardima Konvencije za zaštitu života na moru (SOLAS).

Feniksšped je kao ekskluzivni zastupnik Expeditorsa od 2014. godine prisutna i na srpskom tržištu. Kompanija ima kancelariju u Beogradu za sve vrste saobraćaja i još tri u regionu – u Kopru (za brodski saobraćaj), Brniku kod Ljubljane (avio saobraćaj) i Ljubljani (drumski saobraćaj).

 

Podeli na društvenim mrežama: