Srbija kargo – susret sa partnerskim kompanijama

Predstavnici preduzeća Srbija kargo sastali su se 21. januara sa najvećim partnerima – kompanijama HBIS Group, Elixir, PEARL, Ocean Rail, COSCO Shipping i NIS (Naftna industrija Srbije). Partnerski susret bio je i prilika za razgovor o planovima za predstojeći izazovni period, budući da, kako su podsetili čelnici Srbija karga, našu zemlju u narednim godinama očekuju veliki infrastrukturni projekti.

Generalni direktor Srbija karga Dušan Garibović zahvalio se partnerima na podršci i zajedničkom radu, zahvaljujući čemu su, kako je istakao, postignuti značajni rezultati u 2019. godini.

– Kada je reč o Naftnoj industriji Srbije, sa ponosom mogu da kažem da nismo imali nijednu krađu naftnih derivata na mreži. Istakao bih i da je zajednički angažman kompanija COSCO i Ocean rail, odnosno Pearl, doveo do 1.000 kontejnerskih vozova, činjenicu da se uspešno borimo sa problemom migrantske krize i sa krađom iz kontejnerskih vozova, kao i mnoge druge pozitivne rezultate, koji su proizvod naše sinergije – rekao je Garibović.

– Nadam se da ćete i u 2020. godini, punoj izazova za Srbija kargo, kao nacionalnog operatera, biti uz nas – dodao je.

Susret je organizovan u rezidencijalnom objektu Vlade Srbije, navodi se na sajtu preduzeća Srbija kargo.

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.