Transport automobila VOZOM – Električna vozila zahtevaju nova logistička rešenja

Kompanija Transfesa Logistics lansira prvi voz sa svojim novim nosačima automobila velikog kapaciteta za međunarodne rute.

Ovi vagoni su jedinstveni na tržištu zbog svojih karakteristika, jer su posebno dizajnirani da odgovore na nove trendove na automobilskom tržištu, gde prevladava proizvodnja velikih i teških vozila, kao i električnih automobila, saopštila je Transfesa.

Kompanija je svojoj međunarodnoj mreži dodala prvi voz sa novim auto-nosačima proizvedenim u Poljskoj. Ove jedinice mogu saobraćati i na 1.668mm i na 1.435mm kolosecima i posebno su dizajnirane da odgovore na nove logističke potrebe kupaca u automobilskom segmentu.

S obzirom na sve veću potražnju za električnim automobilima i vozilima većih dimenzija i težine, kompanija je kreirala jedinstveni model sa odgovarajućim tehničkim karakteristikama, koji omogućava transport sa maksimalnom garancijom sigurnosti uz pružanje fleksibilnosti kupcima.

Nosaci automobila opremljeni su inovativnim sistemom, koji omogućava postavljanje gornje platforme u bilo koji željeni položaj i uz prilagođavanje specifičnim merama automobila svakog proizvođača. Na taj način se na mestima utovara i istovara mogu izvršiti neophodne operacije sa velikom fleksibilnošću. Osim toga, uzeti su u obzir svi aspekti koji se odnose na zaštitu automobila, uključujući bočne zaslone i gumene obloge kako bi se pojačala bezbednost svakog vozila i izbegle moguće štete.

Luis Herrero Bernal, menadžer projekta u kompaniji Transfesa Logistics, navodi da je ovo je jedno od najvećih ulaganja kompanije u savremena vozna sredstva.

– Naša kompanija je čvrstvo posvećena tome da svakom klijentu pruži inovativna rešenja na tržištu – dodaje Herrero Bernal.

Kompanija Transfesa Logistics ima centre u Španiji, Velikoj Britaniji, Portugalu, Francuskoj i Nemačkoj. Njihov glavni akcionar je kompanija DB Cargo.

Foto: transfesa.com

Podeli na društvenim mrežama: