TRANSLOG Connect Congress 19. i 20. novembra okuplja profesionalce u Budimpešti

TRANSLOG Connect Congress, vodeći B2B događaj u Centralno-istočnoj Evropi za profesionalce u oblasti transporta, logistike i upravljanja lancem snabdevanja, otvoriće u novembru svoja vrata po 13. put.

Kongres je zakazan za 19. i 20. novembar 2024, u hotelu Marriott u Budimpešti.

Donosioci odluka analiziraće tokom događaja najaktuelnije poslovne izazove, kako bi pronašli odgovore, rešenja kao i dobavljače koji su u stanju da ispune njihove trenutne zahteve.

U fokusu će biti globalni geopolitički rizici i uticaj na logistiku; održavanje lanaca snabdevanja fleksibilnim i agilnim dok se upravlja troškovima, prilikama i izazovima veštačke inteligencije; implementacija ‘end-to-end’ vidljivosti u realnom vremenu duž celog lanca snabdevanja; obezbeđivanje sajber bezbednosti itd.

Takođe, među temama u centru pažnje naćiće se i posledice Direktive o korporativnoj održivosti Due Diligence (CSDDD), inicijative za održivost duž celog lanca snabdevanja), kao i razvoj kadrova. 

Sa temama usmerenim ka budućnosti, TRANSLOG Connect Congress nastoji da kreira inspirativno, živo okruženje kroz različite platforme za umrežavanje, uticajne uvodne govore, angažovane panel diskusije, kao i unapred zakazane poslovne sastanke visokog nivoa.

– Kao i dosada, TRANSLOG platforma za planiranje sastanaka pomaže profesionalcima u lancu snabdevanja i donosiocima odluka da iskoriste većinu svog vremena na događaju, omogućavajući im da se efikasno povežu i organizuju poslovne sastanke sve unapred pre događaja, kao i da izaberu prezentacije i sve druge programe umrežavanja u kojima žele da učestvuju – poručuju organizatori.

Portal PlutonLogistics je medijski partner događaja.

Više detalja o programu i govornicima možete pogledati OVDE. 

Centralne teme 2024. uključuju sledeće oblasti:

  • AI – Veštačka inteligencija i automatizacija
  • Digitalizacija;
  • Planiranje i optimizacija lanca snabdevanja;
  • Održivost i zelene inicijative;
  • Nedostatak radne snage i razvoj kadrova;
  • Automatizacija i optimizacija upravljanja skladištem;
  • Optimizacija transporta.

Za više informacija, pogledate

Foto: TRANSLOG Connect Congress

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.