„Air Serbia Cargo“ potpisao Memorandum o razumevanju sa „Global Logistics Network“

„Air Serbia Cargo“, sektor za prevoz tereta „Air Serbia“, objavio je da je potpisao Memorandum o razumevanju sa „Global Logistic Network“ (GLN). Memorandum o razumevanju označava bitan korak za globalna komercijalna nastojanja „Air Serbia“-e u sektoru prevoza tereta jer će njime „Air Serbia Cargo“ sada moći da pruži svoje usluge većem broju klijenata širom sveta, kao i da ponudi veću mogućnost izbora i unapređen pristup rešenjima za globalni transport, potvrđujući globalni domet svojih proizvoda i usluga u oblasti prevoza tereta.

Memorandum o razumevanju omogućiće tešnju povezanost i saradnju „Air Serbia Cargo“ i GLN-a sa ciljem da se klijentima pruži više opcija i omogući razvoj poslovnih prilika.

Osnovana 2003. godine sa sedištem u Sjedinjenim Američkim Državama, „Global Logistic Network“ je organizacija sertifikovana po standardu ISO 9001:2008, koja obuhvata vodeće nezavisne kompanije širom sveta specijalizovane za oblast logistike – što uključuje i špeditere, posrednike u transportu i povezane kompanije – koje sve rade zajedno u okviru jedne mreže.

Članice GLN-a imaju 639 predstavništva u 320 gradova u 124 države, ostvaruju ukupan godišnji prihod od 9,9 milijardi dolara i zapošljavaju ukupno 28.881 iskusnog i osposobljenog radnika koji obrade više od 3 miliona pošiljki godišnje.