(VIDEO) Transport robe iz Kine avionom

Kada želite da naručite uzorke ili manju količinu robe iz Kine,  veoma često skup avionski ili spor kontejnerski transport predstavljaju veliki problem.

Zbog toga, ali i zbog rastuće popularnosti internet trgovine, preduzeće „IK Speditor“ je pokrenulo promotivnu kampanju, a kako kažu,  obezbedili su najjeftiniji avionski transport iz Kine.

– Cilj ove kampanje je da pomognemo klijntima da smanje troškove avionskog transporta, posebno kada su u pitanju manje količine robe, te da avionski transport postane pristupačan resurs, a ne nužan luksuz. Avionski transport iz Kine ne realizujemo preko tranzitnih čvorova u Evropi i ne kombinujemo avionski i kamionski transport. Robu dopremamo direktno avionom do Aerodroma „Nikola Tesla“ u Beogradu i obezbeđujemo kompletnu uslugu kako transporta tako i carinjenjenja robe na aerodromu – navode u toj kompaniji.

Na taj način, kako kažu,  u mogućnosti su da obezbede značajno bolja tranzitna vremena i brži servis za avionski transport iz Kine do Srbije, po trenutno najnižim cenama na tržištu.

Konkretne cene i ponudu pročitajte OVDE.