Konkurišite za Logistics and Supply Chain Management Excellence Award

TRANSLOG Connect kongres je vodeći B2B događaj koji okuplja stručnjake za transport, logistiku i upravljanje lancem snabdevanja.  Kongres,  koji se održava jednom godišnje, u novembru u Budimpešti predstavlja sveobuhvatan pregled glavnih trendova u oblasti logistike, transporta i upravljanja lancima snabdevanja. Nudi odlične mogućnosti za umrežavanje i uspostavljanje novih partnerstva.

TEG The Events Group, organizator konferencije TRANSLOG Connect, objavio je poziv za podnošenje prijave za nagradu za izvrsnost menadžmenta logistike i lanca snabdevanja (Logistics and Supply Chain Management Excellence Award).

Cilj nagrade je ne samo da se proslavi izvrsnost u logistici, već i da se podstaknu  profesionalce da konstantno poboljšavaju standarde i inovacije u logistici i upravljanju lancem snabdevanja, doprinoseći razvoju CEE (Central Eastern European region).

Svi delatnici u ovoj industriji su pozvani da se prijave sa svojim najinovativnijim projektima  i metodama implementiranim u regionu CEE u dve kategorije:

  • PROIZVOĐAČI I MALOPRODAJA
  • PRUŽAOCI USLUGA SA PROJEKTOM KOJI SE ODNOSI NA KORISNIKE

Projekat mora biti završen i sproveden u sledećim zemljama – Estonija, Letonija, Litvanija, Poljska, Češka Republika, Slovačka, Austrija, Mađarska, Rumunija, Ukrajina, Bugarska, Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Albanija, Crna Gora, Makedonija.

Pobednici će imati jedinstvenu priliku da postave svoje najvažnije proizvode, usluge ili najbolje prakse u centru pažnje, prezentujući svoje projekte publici od preko 500 menadžera, profesionalaca i donosilaca odluka iz više od  30 zemalja.

Rok za dostavljanje projekata je 3. oktobar.

Za uslove detalje konkursa, uslove, žiri i način aplikacije pročitajte OVDE.