Međunarodna konferencija „Logističke usluge i rešenja“ 10. juna u Banjaluci

Banjaluka College orgаnizuje Međunarodnu logističku konferenciju, nazvanu „Logističke usluge i rešenja“. Коnferencija će biti održana 10. juna 2016. godine na BLC-u u Banjaluci.

Kako su saopštili organizatori, osnovni cilj konferencije je da se okupe domaći i međunarodni stručnjaci i eksperti iz oblasti logistike, špedicije, transporta i distribucije proizvoda; da se sagledaju novi trendovi, iskustva, problemi i rešenja u logistici i lancima snabdevanja.

Na konfrenciji će biti predstavljeni rezultati najnovijih istraživanja i dostignuća u razvoju logističkih usluga i rešenja. Posebna pažnja će biti posvećena praktičnim iskustvima i primerima dobre logističke prakse u različitim kompanijama u zemlji i regionu.

Cilj je da se kroz stručne radove i primere dobre logističke prakse steknu nova i inoviraju postojeća logistička znanja. Osnovni moto konferencije je da se uči od najboljih. Ideja je da se povežu različite kompanije iz regiona i da se kroz B2B sastanke uspostave novi kontakti i poslovne veze.

Detaljne informacije pročitajte OVDE.