Predstavljamo vam program kongresa „TRANSLOG Connect 2018“ u Budimpešti

Za mesec dana će se u Budimpešti ponovo održati jedan od vodećih logističkih poslovnih samita TRANSLOG Connect Congress u kojem učestvuju ključni stručnjaci za logistiku i upravljanje lancima snabdevanja i donosioci odluka iz srednjoistočne Evrope.

Godišnji forum, koji stvara i jača međunarodne poslovne odnose više od osam godina, ponovo će biti organizovan u novembru (13. i 14. novembar, Budimpešta) Pored aktuelnih tema o optimizaciji lanca snabdevanja, program događaja će se takođe fokusirati na digitalne transformacije koje su neophodne kompanijama kako bi bile konkurentne.

Organizator – TEG The Event Group sa zadovoljstvom poziva sve pripadnike industrije da učestvuju u diskusijama o glavnim logističkim trendovima i uticajima i da uspostave nova partnerstva kako bi proširili svoju profesionalnu mrežu kontakata.

Regionalne i međunarodne kompanije kao što su „Daimler“, „Jabil“, „Bosch“, „Faurecia“ ili „Maflow“ govoriće o najsavremenijim uvidima u tržište kako bi kvalitet dnevnog reda bio zagarantovan – a koji će se fokusirati na digitalizaciju i AI (veštačku inteligenciju), inovacije u drumskom saobraćaju, trend 4PL u CEE i kako najnoviji razvoj automatizacije pomaže u prevazilaženju problema nedovoljnog broja osoblja.

Potpredsednica Regional Logistics Europe u kompaniji „Robert Bosch“, Christine Mezger-Behan, govoriće o fundamentalnoj istovremenoj transformaciji i preusmeravanju transporta, skladištenja, pakovanja i spoljne trgovine u „Bosch“-u – kojem je Evropska logistička asocijacija (ELA) 2018. dodelila nagradu „Projekat godine“.

Na osnovu prošlogodišnjih informacija, prezentacije vezane za digitalizaciju i automatizaciju biće obuhvaćene programom, kao i teme vezane za nedostatak radne snage i blockchain upravljanje lancima snabdevanja.

Pored toga, TEG blisko sarađuje sa više od 10 nacionalnih logističkih udruženja širom srednjoistočne Evrope kako bi obezbedio regionalni domet TRANSLOG Connect-a. Osim toga, delegati će imati priliku da posete AUDI fabriku u Đeru, kao i radionice u kojima se proizvode vozila i vrše nadogradnje, moći će da prisustvuju prezentacijama studija i prethodno dogovorenim individualnim poslovnim sastancima sa glavnim regionalnim i međunarodnim kompanijama za pružanje rešenja, kao što su „Waberer’s International“, SSI SCHÄFER, „Arviem“, „Raben Group“, „Trans.eu“, DHL, C.H. Robinson, „Transwide“, „Priority Freight“ i mnogim drugim.

Ako želite da razvijete svoju međunarodnu mrežu kontakta ili da jednostavno istražite najpovoljnije opcije za vašu organizaciju, za više informacijaposetite internet stranicu TRANSLOG Connect.