Predstavljamo vam program kongresa „TRANSLOG Connect 2018“ u Budimpešti

Za mesec dana će se u Budimpešti ponovo održati jedan od vodećih logističkih poslovnih samita TRANSLOG Connect Congress u kojem učestvuju ključni stručnjaci za logistiku i upravljanje lancima snabdevanja i donosioci odluka iz srednjoistočne Evrope.

Godišnji forum, koji stvara i jača međunarodne poslovne odnose više od osam godina, ponovo će biti organizovan u novembru (13. i 14. novembar, Budimpešta) Pored aktuelnih tema o optimizaciji lanca snabdevanja, program događaja će se takođe fokusirati na digitalne transformacije koje su neophodne kompanijama kako bi bile konkurentne.

Organizator – TEG The Event Group sa zadovoljstvom poziva sve pripadnike industrije da učestvuju u diskusijama o glavnim logističkim trendovima i uticajima i da uspostave nova partnerstva kako bi proširili svoju profesionalnu mrežu kontakata.

Regionalne i međunarodne kompanije kao što su „Daimler“, „Jabil“, „Bosch“, „Faurecia“ ili „Maflow“ govoriće o najsavremenijim uvidima u tržište kako bi kvalitet dnevnog reda bio zagarantovan – a koji će se fokusirati na digitalizaciju i AI (veštačku inteligenciju), inovacije u drumskom saobraćaju, trend 4PL u CEE i kako najnoviji razvoj automatizacije pomaže u prevazilaženju problema nedovoljnog broja osoblja.

Potpredsednica Regional Logistics Europe u kompaniji „Robert Bosch“, Christine Mezger-Behan, govoriće o fundamentalnoj istovremenoj transformaciji i preusmeravanju transporta, skladištenja, pakovanja i spoljne trgovine u „Bosch“-u – kojem je Evropska logistička asocijacija (ELA) 2018. dodelila nagradu „Projekat godine“.

Na osnovu prošlogodišnjih informacija, prezentacije vezane za digitalizaciju i automatizaciju biće obuhvaćene programom, kao i teme vezane za nedostatak radne snage i blockchain upravljanje lancima snabdevanja.

Pored toga, TEG blisko sarađuje sa više od 10 nacionalnih logističkih udruženja širom srednjoistočne Evrope kako bi obezbedio regionalni domet TRANSLOG Connect-a. Osim toga, delegati će imati priliku da posete AUDI fabriku u Đeru, kao i radionice u kojima se proizvode vozila i vrše nadogradnje, moći će da prisustvuju prezentacijama studija i prethodno dogovorenim individualnim poslovnim sastancima sa glavnim regionalnim i međunarodnim kompanijama za pružanje rešenja, kao što su „Waberer’s International“, SSI SCHÄFER, „Arviem“, „Raben Group“, „Trans.eu“, DHL, C.H. Robinson, „Transwide“, „Priority Freight“ i mnogim drugim.

Ako želite da razvijete svoju međunarodnu mrežu kontakta ili da jednostavno istražite najpovoljnije opcije za vašu organizaciju, za više informacijaposetite internet stranicu TRANSLOG Connect.

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.