Transport and Traffic Business Days 20. marta na Saobraćajnom fakultetu

Transport and Traffic Business Days / Sajam poslova i praksi za studente Saobraćajnog fakulteta biće održan 20. marta 2019. godine na Saobraćajnom fakultetu u Beogradu u organizaciji Saveza studenata Saobraćajnog fakulteta.

Transport and Traffic Business Days predstavlja tradicionalno okupljanje studenata Saobraćajnog fakulteta i srodnih fakulteta iz oblasti saobraćaja, transporta, logistike i informaciono – komunikacionih tehnologija i renomiranih kompanija koje su stožer privrede u našoj zemlji.

Sjajna prilika za studente da upoznaju kompanije koje su vodeće u svojim oblastima, pokažu i primene znanje i veštine koje godinama stiču, nametnu se kompanijama kao budući inženjeri. S druge strane, predstavnici kompanija će imati privilegiju da prepoznaju i odaberu najbolje studente tokom održavanja radionica panel diskusija i razgovora za posao, i time obezbede sebi mlade stručnjake.

Tokom održavanja sajma, holovi Saobraćajnog fakulteta biće ulepšani štandovima kompanija, dok će amfiteatri, učionice i kabineti biti ispunjeni entuzijazmom i radnom atmosferom za vreme održavanja tribina i radionica.

Između ostalih, na sajmu učestvuju GEFCO, Nelt, cargo-partner, Milšped, Delta transportni sistem, Gebruder Weiss, World transport Overseas…

Kako je bilo prošle godine, pročitajte OVDE.