Kako naći vozače? Ovaj prevoznik novim radnicima nudi bonus od 6.000 evra!

Germani Trasporti, prevoznik sa sedištem u San Zeno Naviljou u italijanskoj pokrajini Breša, pokrenuo je prilično otvorenu kampanju zapošljavanja. Kompanija kaže da će novim vozačima ponuditi bonus za prijavu, koji ide i do 6.000 evra, prenosi trans.info. 

Iz tog transportnog preduzeća saopštili su da žele da zaposle 50 vozača do kraja jula. Kako bi uspeli da postignu ovaj cilj, u uslovima nedostatka vozača širom Evrope, radnike traže na društvenim mrežama, kao i u novinama L’Arena, a oglas je objavljen i u lokalnim listovima.

Vozači koji se pridruže firmi između 1. i 31. jula imaće pravo na bonus od 5.000 evra. U slučaju vozača kamiona sa ADR kvalifikacijama, bonus je 6.000 evra.

Osim toga, prevoznik obećava neto platu od 2.800 evra mesečno, plus dva godišnja bonusa jednaka njihovoj mesečnoj plati.

Takođe, novim zaposlenima „biće povereni novi kamioni najnovije generacije, koji će obezbediti udobnost i bezbednost“, stoji u oglasu za posao. Konačno, kandidati će moći da odluče da li će ići na kratka putovanja ili na duža, mesečna putovanja.

Kako bi doprla do što većeg broja kandidata, kompanija kaže da je u mogućnosti da obavi intervjue sa potencijalnim zaposlenima i tokom vikenda.