Novi IVECO S-Way osvojio prestižnu nagradu za dizajn (FOTO)

Kompanija IVECO ponela je još jednu prestižnu nagradu – novi S-Way MI24 dobitnik je priznanja iF DESIGN AWARD 2024, u kategoriji dizajna vozila/automobila. 

iF International Forum Design GmbH je osnovan u Nemačkoj 1953. godine, što ga čini najstarijom nezavisnom dizajnerskom organizacijom na svetu. Domaćin je jednog od najvećih i najvažnijih dizajnerskih takmičenja, čiji je cilj da nagradi izvrsnost u svim disciplinama.

Nezavisni žiri od 132 međunarodna stručnjaka za dizajn proglasio je IVECO S-Way pobednikom, nakon što se takmičio u konkurenciji preko 11.000 prijava iz 72 zemlje.

Reprofilisani spoljašnji dizajn i potpuno nova unutrašnja kontrolna tabla osnov su nagrađenog IVECO S-Way projekta, koji je dizajniran i razvijen prateći snažan fokus kompanije na iskustvo vozača.

Novi S-Way ne samo da se može pohvaliti privlačnim dizajnom, već i novim naprednim karakteristikama kao što su moćan, ali efikasan novi xCursor 13 motor, poboljšana aerodinamika, napredna GPS prediktivna vožnja i još veći nivo udobnosti. Nove funkionalnosti razvijene su ne samo kako bi se poboljšala produktivnost vozača na poslu, već i da bi se njihov boravak u vozilu učinio udobnijim. Sve ovo zajedno, čini novi model najmoćnijim IVECO Way izdanjem dosada.

Šef industrijskog dizajna Iveco Grupe Marko Armiljato ističe da je ponosan na činjenicu da je novom modelu dodeljeno prestižno dizajnersko priznanje.

– Smatramo da je ovaj kamion, koji spaja snažnu estetiku sa impresivnom ergonomijom, najimpresivniji IVECO S-Way u dosadašnjoj istoriji modela. Sa još više dostupnih opcija prilagođavanja nego ikada ranije, kupci mogu da unesu svoje lične preferencije u ovo izuzetno sposobno vozilo – naglasio je.

Redakcija portala PlutonLogistics imala je prilike da u Barseloni krajem prošle godine prisustvuje predstavljanju nove IVECO game – više detalja o tome pročitajte u nastavku: 

Rok, struja i važne zelene stvari – Bili smo na IVECO full range premijeri u Barseloni! (FOTO, VIDEO)