Posao za vozače kamiona u Nemačkoj

U cilju lakšeg pronalaženja posla u zemljama Evropske unije, posebno Nemačkoj, pokreut je regionalni portal-oglasnik na kojem su objavljeni prevedeni konkursi na naš jezik.

Direktor firme EU posao iz Banjaluke Andrej Rosić, koji je novi portal (www.euposao.de) predstavio u Beogradu, objasnio je da je novina ovog sajta što su svi konkursi prevedeni na naš jezik, te je prvi portal za traženje posla prilagođen našim ljudima.

Na objavljene oglase mogu konkurisati državljani Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Preko portala moguće je prijaviti se na konkurs potpuno besplatno i uz dobijanje saveta, a popunjavanje prijava i CV-a u skladu sa evropskim standardima.

Cilj portala, kako je objasnio Rosić, nije da se podstakne odliv mozgova, već da se olakša ljudima koji bi posao svakako tražili, zbog nedostatka radnih mesta u svojim sredinama, posao u Nemačkoj, kako bi legalno došli do radnog mesta, a ne kao što je često slučaj to činili mimo zakona.

Tim „PlutonLogistics“-a je  naravno odmah potražio ima li posla iz oblasti transporta i logistike i pronašli smo nekoliko interesantnih ponuda za vozače kamiona, radnike u skladištu, vozača viljuškara.

Naravno, prvo se dobro raspitajte i proverite svaku sitnicu.

Kao i uvek, želimo vam puno sreće i bezbedan put!