„SDT Group“ postala ovlašćeni zastupnik kompanije „Kogel“ u Srbiji

Zvaničnim potpisivanjem ugovora sa kompanijom „Kogel“, „SDT Group“ postala je ovlašćeni zastupnik, uvoznik, prodavac i serviser prikolica i poluprikolica poznatog nemačkog proizvođača, saopšteno je iz kompanije SDT.

Vlasnicima transportnih kompanija, ali i svima koji koriste kamione, kompanija SDT na teritoriji Srbije i Crne Gore nudi kompletan „Kogel“-ov asortiman – plato poluprikolice, hladnjače i takozvane kofer poluprikolice, kontejnerske i kiperske poluprikolice, niskonoseće prikolice i poluprikolice.

Servisni centar kompanije SDT, koji će biti servisni centar za „Kogel“ program sa prodajom originalnih rezervnih delova, nalazi se na raskrsnici magistralnih puteva koji vode ka Novom Sadu, Beogradu, Zagrebu i Zapadnoj Srbiji.

Kompanija SDT Group zvanični je serviser više od 1.000 autobusa kompanije „Solaris“ u Srbiji i okruženju. Svoju poslovnu politiku, ova firma usmerava i na segment dostavnih vozila i kamiona. Potpisivanje ugovora sa nemačkim proizvođačem priključnih vozila, kompanijom „Kogel“, još jedan je u nizu uspeha koji su obeležili ovu poslovnu godinu za SDT Group, navodi se u saopštenju.

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.