Kompanija STIHL otvorila predstavništvo u Srbiji, prvo u celom regionu

Presecanjem debla u petak 6.septembra je zvanično najavljen početak rada kompanije STIHL Srbija u prisustvu zvaničnika, nemačkih predstavnika ove kompanije, medija i najboljih distributera sa kojima već godinama uspešno posluju. STIHL Srbija je 33-će predstavništvo ove kompanije u svetu, prvo u celom regionu.

Okupljene zvanice su imale priliku da obiđu poslovnu zgradu i prostorije namenjene obuci, a najviše pažnje izazvala je demonstracija i takmičenje u tradicionalnom sportskom sečenju debla upriličena povodom otvaranja kompanije STIHL Srbija. Ovom prilikom zvanicama su se obratili Hans Peter Stihl, počasni član borda koji je bio na čelu kompanije 30 godina i Dijana Peškir, direktor kompanije STIHL Srbija.

Počasni član borda kompanije Hans Peter Stihl je izjavio da STIHL grupa posluje na svih 5 kontinenata, kroz 33 predstavništva i 120 uvoznika.

– Srbiju smo izabrali pre svega zato što je tržište sa potencijalom, ali i zato što verujemo u budućnost ove zemlje. Takođe, Srbija poseduje šumarske i poljoprivredne kapacitete, ali i vredno i preduzetnički nastrojeno stanovništvo. Ne sumnjamo da će u narednih nekoliko godina trenutna teška ekonomska situacija biti iza vas i da će tržište Srbije doživeti ekonomski procvat. Sve to je podržano budućim članstvom u EU.

-Brend STIHL je na ovom tržištu prisutan vise od 50 godina i u ovom, ne tako kratkom, periodu smo stekli odabran krug poslovnih partnera i veliki broj krajnjih korisnika. U prethodnih nekoliko meseci svedoci smo velikog interesovanja naših partnera za otvaranje kompanije STIHL Srbija i to nam je značajan podstrek i inspiracija. Samim tim što smo bliže našim potrošačima i partnerima ponudićemo konstantno dostupan inovativan asortiman proizvoda a kroz naš edukativni centar organizovaćemo stalne obuke i treninge naše prodajne servisne mreže,izjavila je Dijana Peškir ovom prilikom.

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.