DHL Srbija najuspešnija DHL kompanija u Evropi u 2015. godini

„DHL Express Srbija“, koja ove godine obeležava 25 godina poslovanja u našoj zemlji, izabrana je za najuspešniju evropsku kompaniju DHL grupe 2015. godini, u kategoriji zemalja koje ostvaruju godišnji prihod do 50 mil EUR, saopštila je kompanija „DHL International Beograd“.

U konkurenciji za najuspešniju DHL kompaniju Evrope učestvovalo je 28 evropskih zemalja, a kriterijumi koji su uticali na odabir najuspešnijih bili su: prihod i broj pošiljaka u međunarodnom transportu, kvalitet usluge koji se nudi na tržištu, obuka i motivacija zaposlenih, primenainovativnih i IT rešenja u poslovanju, kao i finansijski rezultati i stabilnost kompanije, navedeno je u saopštenju.

Nagradu najuspešnijoj DHL kompaniji Evrope, DHL Srbija, dodelio je John Pearson, CEO DHL Express Evropa.

Pored laskavog priznanja na nivou kompanije, nagrađena su i odeljenja DHL Srbija za odlične rezultate i visoke plasmane u internim takmičenjima DHL-a za 2015. godinu. Odeljenje za rad sa strankama DHL Srbija proglašeno je za najbolje u Evropi u svojoj kategoriji, odeljenje prodaje zauzelo je treće mesto, a  projekat unapređenja poslovanja malih i srednjih preduzeća u našoj zemlji zauzeo je peto mesto u celoj Evropi u domenu odnosa s javnošću.

U DHL Express Srbija ponosni su zbog ostvarenih rezultata u 2015. godini  i ujedno najavljuju da će i u godini kada kompanija obeležava 25 godina uspešnog poslovanja, svoje aktivnosti usmeravati ka daljem unapređivanju poslovanja, razviljanju usluga kao i odnosa sa klijentima, kako bi i u budućnosti zadržali izuzetan kvalitet usluga koji se pruža u Srbiji.

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.