Eksperti MSC Srbija održali radionicu o transportu robe u temperaturnom režimu na sajmu Agro Belgrade 2023

Trend rasta izvoza voća iz Srbije se nastavlja iz godine u godinu, a stručnjaci iz lokalne kancelarije brodara MSC u Beogradu se trude da lokalnim klijentima približe i učine dostupnim globalne prekookeanske servise, mrežu luka, kao i znanje i stručnost. U sklopu ove misije, predstavnici Mediteranske brodske kompanije su prošle nedelje bili na raspolaganju posetiocima sajma Agro Belgrade 2023, koji na jednom mestu okuplja proizvođače voća, povrća i vina.

U sklopu prateće konferencije, stručnjaci MSC-a su održali radionicu o kontejnerskom prevozu robe u temperaturnom režimu, podelivši znanja o MSC servisu rashladnih kontejnera, rutama koje ovaj brodar pokriva kao i tehnologijama koje se koriste. Osim toga, bilo je govora i o tehničkim detaljima koji se tiču pakovanja robe u temperaturnom režimu, zahtevanoj temperatura i ventilaciji, i načinu pakovanja unutar kontejnera kako bi roba održala isti kvalitet sve do destinacije.

Kao partner Sajma, MSC je rado podelio znanja sa zajednicom voćara, pružajući svim posetiocima radionice, bilo da oni već izvoze voće ili tek planiraju izvoz, neophodne informacije za logistiku smrznutog i ohlađenog tereta.

Ako želite da saznate više o transportu u temperaturnom režimu, posetite stranicu o Reefer servisu Reefer Containers – Refrigerated Transport Solutions | MSC

Za više informacija o protokolima za prevoz voće posetite Fruit Shipping Company – Refrigerated Cargo Services | MSC ili kontaktirajte lokalni MSC tim (RS423-sales@msc.com).