„Gebruder Weiss“ postao logistički i transportni partner „Tehnomanije“

Vodeći lanac trgovine tehnikom u Srbiji „Tehnomanija“ potpisao je partnerski sporazum sa kompanijom „Gebruder Weiss“ i tako dodatno osigurao brzu i pravovremenu isporuku robe, navedeno je u zajedničkom saopštenju dve kompanije.

Na taj način „Tehnomanija“ je dobila novog logističkog i transportnog partnera, a dobro poznata žuta vozila su već dobila i novi izgled. Dve velike kompanije udružile su snage i kreirale još bolju uslugu, koja uključuje skladištenje i isporuku robe do „Tehnomanija“ prodavnica, kao i dostavu proizvoda kupcima koji koriste online servis tehnomanija.rs.

Isporuka preko kućnog praga dostupna je i svim potrošačima, koji u nekoj od „Tehnomanija“ radnji kupe robu u vrednosti većoj od 2.000 dinara. Prema rečima predstavnika „Tehnomanije“, sporazum sa „Gebruder Weiss Srbija“ bio je logičan i očekivan korak uz pomoć koga je jedan od omiljenih srpskih brendova dobio sigurnog i iskusnog partnera na točkovima.

„Tehnomanija“ na tržištu Srbije posluje od 1999. godine, a njena jedinstvena ponuda sadrži više od 20.000 različitih proizvoda sa etiketama čak 350 renomiranih svetskih brendova. Danas maloprodajnu mrežu čini čak 38 objekata sa više od 500 zaposlenih širom Srbije.

Sa više od 6.000 zaposlenih i 150 sopstvenih filijala, kompanija „Gebruder Weiss“ pripada vodećim transportnim i logističkim kompanije u Evropi. U okviru saradnje sa „Tehnomanijom“ 25 dostavnih vozila, svakog dana prevoziće više od 500 pošiljaka do zadovoljnih kupaca.