„Gebruder Weiss“ organizovao transport umetničkih dela za Oktobarski salon u Beogradu

Ovogodišnji  Oktobarski salon biće održan u Beogradu od 15. septembra do 28. oktobra pod nazivom „Lepota kakofonije“. Umetnici iz celog sveta izlagaće svoja dela, kako bi predstavili presek umetničke scene u svetu i njenu trenutnu karakteristiku, a to je različitost.

Galerije Kulturnog centra Beograda (Galerija Podroom, Likovna galerija, Galerija Artget), Galerija Srpske akademije nauka i umetnosti (SANU), zgrada Muzeja grada Beograda, U10 galerija i Remont galerija biće mesta na kojima će se održati 57. Oktobarski salon.

U otvorenom postupku za javnu nabavku usluga, kompanija „Gebruder Weiss“ je dobila posao. Kao vodeći lider u oblasti transporta i logistike, organizovan je drumski i aviotransport umetničkih dela iz celog sveta. Ukupna vrednost umetničkih eksponata iznosi 5 mil EUR.

Nikola Vasiljević

– Transportovati tako vredna umetnička dela iz celog sveta je jedan složen logistički proces koji zahteva veliku pripremu i poslovnu strategiju. Sa efikasnom strategijom i uslugom iz jedne ruke, pružili smo neophodnu podršku našem klijenatu. Naši stručnjaci uz pomoć profesionalnih analiza i preciznog planiranja razvili su rešenja za lanac snabdevanja u skladu sa individualnim zahtevom klijenta. Veliki broj turista mahom posećuju Beograd zbog izložbe koja ovaj put okuplja 72. umetnika iz celog sveta i drago nam je da smo mi kao kompanija bili jedni u nizu kako bi se i ove godine održao Oktobarski salon – rekao je vođa projekta Nikola Vasiljević, direktor međunarodnog transporta u kompanij „Gebruder Weiss Srbija“.

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.