Gebrüder Weiss širi kapacitete u Nišu – Udvostručen magacinski prostor logističkog centra na jugu Srbije

Kompanija Gebrüder Weiss, ekspert u oblasti transporta i logistike, proširila je kapacitete svog logističkog centra u Nišu kako bi odgovorila na porast obima poslovanja. Magacinski prostor ovog logističkog giganta povećan je za 910 m2, čime su prethodni kapaciteti više nego udvostručeni i sada obuhvataju površinu od 1.625 m2.

– Osluškujući potrebe tržišta i prateći razvoj industrije, uočili smo potrebu za decentralizacijom i pre pet godina identifikovali Niš kao važan logistički centar sa velikim razvojnim potencijalom. Danas, sa ciljem da odgovorimo na povećane potrebe i dodatno unapredimo kvalitet naših usluga, širimo skladišne kapacitete u Nišu – izjavio je Nenad Petković, direktor sektora operacija u kompaniji Gebruder Weiss.

– Ovaj logistički centar od početka pruža vrhunske usluge po meri klijenata, a novi magacinski prostor će omogućiti da budemo još efikasniji i agilniji. Ponosan sam na to što i u turbulentnim vremenima uspevamo da održimo stabilnost i kvalitet koji na koji su naši klijenti navikli i verujem da je to jedan od faktora koji je doveo do značajnog rasta tražnje za našim uslugama.

Kompanija Gebrüder Weiss u Nišu posluje od 2015. godine, kada je otvoren moderan logistički i skladišni centar koji pruža uslugu regalnog sistema skladištenja robe, koristeći najsavremenije softvere i alate.