Konferencija „Efikasnost i uštede u transportu“ 22. juna u Banjaluci

Banjaluka College 22. juna orgаnizuje IV Međunarodnu logističku konferenciju „Efikasnost i uštede u transportu„. Na ovom stručnom forumu se svake godine okupljaju stručnjaci, eksperti i menadžeri iz oblasti transporta, logistike, distribucije, skladištenja, špedicije, trgovine i proizvodnje.

Ovogodišnja konferencija je tematski posvećena transportu sa ciljem da se sagledaju različita rešenja i mogućnosti unapređenja efikasnosti i produktivnosti međunarodnog i domaćeg transporta, distribucije robe i logistike. Na konferenciji će biti predstavljena konkretna rešenja koja dovode do smanjenja gubitaka i ostvarenja značajnih ušteda u procesu transporta.

Posebna pažnja biće posvećena novim tehnologijama, informaciono komunikacionim i softverskim rešenjima za upravljanje transportom. Teme koje će biti obuhvaćene su – praćenje vozila, berze transporta, rutiranje transportnih sredstava, merenje i praćenje troškova, efikasnosti i produktivnosti transportnih sredstava i voznih parkova.

Cilj je da se stručnoj javnosti predstave konkretna rešenja, razmene iskustva i primeri dobre transportne i logističke prakse. Kroz panel diskusiju i direktne kontakte biće moguće dobiti detaljnije informacije i odgovore na različita pitanja i dileme iz oblasti transporta i logistike.

Detalje konferencije pročitajte OVDE.