Portal myGW uskoro dostupan i klijentima kompanije Gebruder Weiss u Srbiji

Poslednjih godinu dana, situacija izazvana COVID-19 pandemijom, koja je uzdrmala ceo svet, ubrzala je razvijanje digitalnih rešenja i implementaciju pojedinih procesa u poslovnom svetu koji možda nisu bili prioritetni u tom momentu. Kompanije širom sveta, a pogotovo logističke, susrele su se sa naletom zahteva koji su krenuli da pristižu „online“ tako da je prilagođavanje na naglu ekspanziju ovog način poslovanja dobilo na značaju. Razvijanje online platformi i eBusiness-a postali su neminovni i za operativni i za administrativni deo poslovanja.

Gebrüder Weiss je početkom prošle godine pokrenuo projekat myGW portal, koji klijentima daje mogućnost da na jednom mestu i u realnom vremenu dobiju sve informacije za usluge koje koriste u okviru Gebrüder Weiss-a. Uspešno se koristi već u 9 zemalja, dok je naša zemlja, zajedno sa još četiri, u fazi implementacije i testiranja.

U martu ove godine je 3.611 korisnika širom sveta koristilo portal i uverilo se u sve pogodnosti koje on nudi, u šta će se uveriti i kompanije u Srbiji već krajem leta, navodi Milorada Milanović, proces menadžer u kompaniji Gebrüder Weiss.

Milorad Milanović

Klijenti mogu da vide sve svoje naloge i prateću dokumentaciju, imaju mogućnost da vrlo jednostavno komuniciraju sa kompanijom, zatraže ponude za transport, a čak imaju mogućnost i da sami pošalju nalog za transport, koji se automatski vidi u transportnom sistemu kompanije Gebruder Weiss.

Portal je jedan savršeni „Track and Trace“ sistem sa svim neophodnim dodacima koji klijentu omogućava brzu online komunikaciju, transparentno praćenje svih njemu bitnih naloga i podataka, a najvažnije od svega, vrlo je jednostavan za korišćenje, pojašnjava Milorad Milanović.

– MyGW projekat je prioritet kompanije Gebrüder Weiss na globalnom nivou, što pokazuje u kom pravcu kompanija želimo da se krećemo u budućnosti i koliki značaj pridajemo digitalizaciji, transparentnosti i prilagođavanju potrebama svojih klijenata. Takođe, svakodnevno se postavljaju zadaci sa ciljem da se ubrzaju i pojednostave procesi kako bi se sve automatizovalo i digitalizovalo, a Gebrüder Weiss je na pravom putu da to i ostvari – trudimo se da budemo bar jedan korak ispred vremena – zaključuje.

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.