ŠANSA ZA MLADE KADROVE: Kim-Tec

Preduzeće Kim-Tec d.o.o. Beograd, deo M SAN Grupe – regionalnog distributera IT opreme i potrošačke elektronike, pruža mladim kadrovima priliku da kroz program prakse u sektorima komercijale, proizvodnje, špedicije i logistike ovde započnu svoju profesionalnu karijeru i steknu prva radna iskustva. KimTec se u proteklih 10 godina pozicionirao kao jedan u lidera u branši u Srbiji.

M SAN Grupa (Hrvatska) osnovana je 1995. godine kao distributer informatičke opreme i softvera, a danas posluje na području cele Evropske unije. Unutar grupacije posluju i ćerke-firme u regionu: u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Severnoj Makedoniji. Model regionalne distribucije omogućuje dobavljačima i partnerima pouzdanost, finansijsku stabilnost i optimizaciju troškova kroz jedinstveni sistzem naručivanja i upravljanja logističkim operacijama.

Kim-Tec ove godine studentima završne godine, kao i diplomcima osnovnih i master studija bez radnog iskustva – koji imaju mogućnost da budu angažovani puno radno vreme, nudi devetomesčni program prakse u sektorima  komercijale, proizodnje, špedicije i logistike.

Planirani početak prakse je u novembru 2020, a zainteresovani polaznici mogu da se prijave do 3. oktobra!

Praktikante u distribuciji IT opreme i potrošačke elektronike očekuje:

– Individualni plan prakse i mentor za svakog polaznika;
– Plaćena praksa u trajanju od 9 meseci, s mogućnošču produženja saradnje u skladu sa rezultatima;
– Prilika za učenje i saradnju sa vrhunskim stručnjacima;
– Prilika da polaznik sam izabere sektor u kom želi da završi program stručne prakse;
– Rad u timu u kom se promoviše inicijativa i inovativnost;
– Fleksibilnost po pitanju odlaska na fakultet/polaganje ispita.

Da biste se prijavili, potrebno je da ispunjavate sledeće uslove:

– Kandidat sa završenom srednjom školom, student završne godine fakulteta, diplomac osnovnih ili master studija bez ikustva;
– Poznavanje rada na računaru (MS Office);
– Znanje engleskog jezika;
– Istrajnost i želja za učenjem.

Osnova našeg razvoja su kvalitetna distributivna i servisna mreža, visok nivo usluge prema partnerima i kupcima, efikasna logistika, finansijska stabilnost i regionalna koordinacija, uz konstantno uvođenje inovacija na svim poljima, navode u kompaniji KimTec.

– Ako ste svesni da kontinuirani rast podrazumeva promene bez kojih nema uspeha u današnjem okruženju, a pored toga ste spremni da prihvatite izazov, pridružite se našem timu – poručuju kandidatima.

Više informacija o preduzeću KimTec pogledajte na njihovoj stranici kimtec.rs, a o M SAN Grupi na msan.hr.

Ukoliko želite da se prijavite za program prakse, to možete učiniti OVDE.