Saradnja kompanija „Milšped“ i „Knjaz Miloš“

Kompanija „Milšped“ je početkom februara proširila obim svog poslovanja i počela saradnju sa „Knjaz Milošem“, jednom od najvećih fabrika za proizvodnju prirodnih mineralnih voda i bezalkoholnih napitaka na ovim prostorima.

Ugovorom o poslovnoj saradnji dve renomirane kompanije definisani su partnerski odnosi, kao i poslovna saradnja između kompanija koja će se zasnivati na distribuciji robe, skladištenju, međunarodnom transportu i carinskom posredovanju, saopštila je kompanija „Milšped“.

– Našom flotom prevozimo robu na više od 3.000 lokacija u Srbiji, pri tome čineći svakog korisnika zadovoljnim. Pored pomenutih poslova, za potrebe „Knjaz Miloša“ organizujemo i međunarodni transport prema željenom paritetu isporuke, kao i usluge carinskog posredovanja za potrebe uvoza i izvoza. Od početka saradnje sa „Knjaz Milošem“, „Milšped“ je svoj broj radnika uvećao za više od 200 ljudi – navodi se u saopštenju kompanije „Milšped“.

Cilj poslovne saradnje je zadovoljenje zahteva kupaca za efikasnom i pravovremenom isporukom koja će obezbediti i očuvati visok stepen kvaliteta proizvoda, adekvatnu zastupljenost na tržištu, na zadovoljstvo svih potrošača, stoji u saopštenju.