„Univerexport“ počeo izgradnju distributivnog centra u Novom Sadu

Kompanija „Univerexport“ počela je izgradnju distributivnog centra na Zrenjaninskom putu u Novom Sadu, u neposrednoj blizini isključenja za Beograd.

Reč je o novom distributivnom centru kompanije, koja je 2009. godine već otvorila poslovni i distributivni centar zajedno sa novom upravnom zgradom, a danas, šest godina kasnije, stvorila se potreba za novom, savremenijom i prostorno većom bazom.

Najveći deo površine od oko 30.000 m2 zauzimaće skladište koje je namenjeno čuvanju robe i distribuciji u maloprodajne i veleprodajne objekte.

– Već punih 25 godina, zajedno rastemo i napredujemo, a danas smo na pragu novog poslovnog poduhvata. Prateći trendove i savremene tokove poslovanja i želeći da dodatno unapredimo kvalitet i povećamo produktivnost naše kompanije, mi danas počinjemo da zidamo novi distributivni centar koji će moći uspešno da odgovori na sve poslovne izazove koji su pred nama. Ukupna investicija prve faze izgradnje je 16 mil EUR, a rok za završetak radova je april 2017. godine – rekla je predsednica Grupe „Univerexport“ Vesna Vučurević.

Grupa „Univerexport“ ima 130 maloprodajnih objekata širom Vojvodine i u Beogradu. „Univerexport“ je najveći domaći maloprodajni lanac na tržištu Srbije koji posluje od 1990. godine, a sedište kompanije je od početka u Novom Sadu.