(VIDEO) Devetogodišnjak snimio pesmu o kamiondžijama

Mnogi dečaci sanjaju o tome da postanu vozači kamiona. Devetogodišnji Dik Fijn (Dick Fijn) iz Holandije ozbiljno shvata svoju svečanu objavu. Dečak toliko voli kamione da je odlučio da snimi pesmu posvećenu svim vozačima kamiona.

Dik je odlučio da izrazi svoju ljubav prema kamionima u pesmi „Gewoon een trucker“, što u slobodnom prevodu znači „Samo kamiondžija“. Dik je želeo da pokaže svoju zahvalnost svim vozačima, posebno njegovom stricu Johanu, koji putuje na međunarodnim rutama. On je taj koji je pokazao dečaku kako kamioni mogu da budu veoma zanimljivi i fascinantni. Dik koristi svaku priliku da u svoje slobodno vreme prati strica, prenosi portal trans.info.

 

Pesma za kamiondžije postala hit

Muzički uspeh dečaka bio je veliko iznenađenje za njegove roditelje. Niko nije očekivao da će njegova pesma postati hit. Pesma je odslušana više od 470.000 puta na YouTube-u. Cela porodica je pomogla dečaku da prikupi potrebna sredstva za snimanje muzičkog spota.

– Želimo da mu pružimo ovu priliku. Ne želimo kasnije da se pitamo šta je moglo da se desi da nismo pokušali – objašnjava dečakova mama u intervjuu za portal ad.nl.

Snimak kamiona njegovog strica, Scania V8 takođe je deo video snimka. Dik sa osmehom na licu pozira u pozadini dok peva pesmu. U intervjuu za portal ad.nl, dečak je priznao da je pevanje pred velikom publikom uzbudljivo i da nije zastrašujuće. „Samo se pretvaram da me niko ne sluša,“ kaže Dik. Međutim, dečak se oseća najugodnije kada peva u kamionu svog strica.