„Kuehne + Nagel“ otvorio kancelariju u Nišu

Kompanija „Kuehne + Nagel“ je proširila svoju mrežu avio usluga u Srbiji otvaranjem nove kancelarije na međunarodnom aerodromu „Konstantnin Veliki“  u Nišu,  drugom najvažnijem industrijskom centru u Srbiji.

Kako bi odgovorili na rastuće potrebe klijenata u segmentu avio transporta, kompanija „Kuehne+Nagel“ je proširila svoju mrežu avio usluga otvaranjem kancelarije strateški locirane na kargo terminalu u Nišu.

„Kuehne+Nagel“ sada nudi celokupan set usluga u avio uvozu, izvozu i tranzitnim uslugama, uslugu carinjenja, čarter letove i uslugu skladištenja.

Sa unapređenim rešenjima koja pokrivaju 200 destinacija širom sveta, „Kuehne+Nagel“ nudi bolju pokrivenost i podršku klijentima iz oblasti visoke tehnologije, automobilske industrije i drugim klijentima čije se sedište nalazi u južnom delu Srbije.

Saša Radosavljević, direktor kompanije „Kuehne+Nagel“ u Srbiji je izjavio da  „kao prvi logistički provajder koji posluje direktno sa kargo terminala u Nišu, svojim klijentima mogu da ponude  brža i efikasnija rešenja.

– Kompanija „Kuehne+Nagel“ konstantno ulaže u proširenje svoje nacionalne mreže i time jača svoje prisustvo u regionu.

S više od 69.000 zaposlenih na 1.200 lokacija i u više od 100 zemalja, Grupa „Kuehne + Nagel“ jedna je od vodećih svetskih logističkih kompanija. Snažan položaj na tržištu postigla je poslovima u pomorskom, avio i drumskom transportu kao i u ugovornoj logistici s jasnim fokusom na pružanju usluga sa dodatom vrednošću pomoću savremene informatičke tehnologije.

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.