„Turkish Cargo“ ojačava prisustvo na Balkanu – Pokrenuta redovna linija sa Aerodroma Niš

„Turkish Cargo“, deo kompanije „Turkish Airlines“, pokrenuo je danas redovnu avio-liniju sa Aerodroma „Konstantin Veliki“ u Nišu. U pitanju je druga destinacija iz Srbije, s obzirom na to da turski avio-prevoznik već dve godine leti iz vazdušne luke „Nikola Tesla“ u Beogradu.

– „Turkish Cargo“ obezbeđuje najefikasnije veze ka vodećim industrijskim i komercijalnim centrima širom sveta. Početkom zimskog reda letenja u 2016. godini, „Turkish Cargo“ će biti prisutan na 291 destinaciji, uključujući 60 destinacija u okviru mreže teretnog saobraćaja, u 116 zemalja sa svojih 11 teretnih i 323 putničkih letelica – navela je kompanija u saopštenju.

Uključivanjem novih destinacija, „Turkish Cargo“ širi svoju mrežu,  a pružiće kvalitetne usluge još većem broju klijenata, zadovoljavajući njihove potrebe temeljnim pristupom koji je sastavni deo svih aktivnosti „Turkish Airlines“-a.

Ovlašćeni zastupnik „Turkish Cargo“-a na teritoriji Srbije je preduzeće „Cargo Agent–Navigator“ iz Beograda. U toku zimskog reda letenja kompanija „Turkish Cargo“ saobraćaće na destinaciji Istanbul – Niš – Istanbul i to svakog ponedeljka.

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.