(FOTO) Svečana proslava povodom 15 godina Konstruktora

Konstruktor Grupa svečano je proslavila 15 godina kompanije u glamuroznom novoizgrađenom logističkom centru KLP u Šimanovcima. Od momenta osnivanja 2004. godine, Konstruktor je savladao mnoge projektne izazove, uz jasan cilj pred sobom ka kojem je odlučno koračao: da učvrsti poziciju lidera u inžinjeringu privrednih objekata, gradnje industrijskih i logističkih centara, ritejl parkova, modernih poslovnih i stambenih zgrada sa reputacijom pouzdanog partnera posvećenog ciljevima klijenata, navela je kompanija u saopštenju.

Danas, nakon 15 godina, Konstruktor Grupa ostavila je iza sebe više od 250 velelepnih objekata najrazličitijih tipova i namene širom regiona.

Tim povodom, upriličena je gala proslava za zaposlene koji su na dosadašnjem putu rasli zajedno sa kompanijom, poštovanim investitorima koji su vrednost Konstruktora prepoznali i učvrstili kontinuiranu saradnju sa kompanijom, cenjenim podizvođačima, dobavljačima, projektantima, ustanovama, brojnim medijima i prijateljima kuće.

Tom prilikom takođe, svečano je i otvoren novi logistički centar KLP u Šimanovcima koji je kompanija Konstruktor izgradila kao generalni izvođač radova prema najvišim standardima gradnje. Objekat KLP građen je za potrebe rente i predstavljaće veliki pomak u logistici, navela je kompanija u saopštenju.

– Kompanija Konstruktor je izrazito zadovoljna proteklim radom, ostvarenim uspehom i brojnim priznanjima.  Konstruktor je danas zdrava i uspešna domaća komanija. Prolazili su dani i godine na gradilištima, nekada više, nekada manje teške, ali uvek dobre i bolje od predhodnih. A to je ono što je najvažnije – naveli su jedan od osnivača i predsednik Konstruktor grupe, prof. dr Srđan Kisin i izvršni direktor i osnivač Ognjen Kisin.

Oni su se uz kratke govore zahvalili velikom broju gostiju koji su došli da zajedno sa njima podele radost minulog rada, i u susret godinama ispred, kako i slogan Konstruktor Grupe kaže, „nastavljamo da“, „KONSTRUIŠEMO VAŠU VIZIJU“.