„Transport and Traffic Business Days 2018“ 21. i 22. marta u Beogradu

Sajam „Transport and Traffic Business Days“  predstavlja tradicionalno okupljanje studenata Saobraćajnog fakulteta u Beogradu i srodnih fakulteta iz oblasti saobraćaja, transporta, logistike i informaciono-komunikacionih tehnologija i renomiranih kompanija koje su stožer priprede u našoj zemlji. Sajam će trajati dva dana, 21. i 22. marta, gde će se pružiti mogućnost studentima da se bolje upoznaju sa kompanijama koje su vodeće u oblastima saobraćaja.

Osim bližeg upoznavanja sa kompanijama, studenti će kao i prethodnih godina, imati šansu da se oprobaju u studiji slučaja, kao i u razgovoru za posao sa potencijalnim poslodavcem.

U okviru studije slučaja studenti će po grupama rešavati određene probleme sa kojima se kompanija susreće iz dana u dan i nakon pronalaska rešenja, predstaviti isto. Učesnici studije slučaja su studenti završnih godina.

Razgovor za posao je ono što svakog studenta čeka, pre ili nakon završetka svog studiranja. U cilju savladavanja treme i ove godine će se organizovati intervjui za posao , a studenti će imati priliku da se upoznaju sa budućim poslodavcima.

Osnovni cilj sajma „Transport and Traffic Business Days“  je da se kroz sinergiju nauke i privrede pruži šansa mladim akademskim građanima da pokažu sav potencijal i entuzijazam koji poseduju i time dokažu da predstavljaju glavnu pokretačku snagu za dalji privredni i društveni razvoj naše zemlje.

Na sajmu će, između ostalih, učestvovati „Bosch“, cargo-partner, „Nelt“, „Fercam“, „Crony“, „Delhaize“, „D-Express“, „DHL International“, „Gebruder Waiss“, „Gefco“, „Milšped“, „World Transport Overseas“, „Ralu Logistika“…

Delić atmosfere sa prošlogodišnjeg događaja, pogledajte OVDE.

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.