„Transport and Traffic Business Days 2018“ 21. i 22. marta u Beogradu

Sajam „Transport and Traffic Business Days“  predstavlja tradicionalno okupljanje studenata Saobraćajnog fakulteta u Beogradu i srodnih fakulteta iz oblasti saobraćaja, transporta, logistike i informaciono-komunikacionih tehnologija i renomiranih kompanija koje su stožer priprede u našoj zemlji. Sajam će trajati dva dana, 21. i 22. marta, gde će se pružiti mogućnost studentima da se bolje upoznaju sa kompanijama koje su vodeće u oblastima saobraćaja.

Osim bližeg upoznavanja sa kompanijama, studenti će kao i prethodnih godina, imati šansu da se oprobaju u studiji slučaja, kao i u razgovoru za posao sa potencijalnim poslodavcem.

U okviru studije slučaja studenti će po grupama rešavati određene probleme sa kojima se kompanija susreće iz dana u dan i nakon pronalaska rešenja, predstaviti isto. Učesnici studije slučaja su studenti završnih godina.

Razgovor za posao je ono što svakog studenta čeka, pre ili nakon završetka svog studiranja. U cilju savladavanja treme i ove godine će se organizovati intervjui za posao , a studenti će imati priliku da se upoznaju sa budućim poslodavcima.

Osnovni cilj sajma „Transport and Traffic Business Days“  je da se kroz sinergiju nauke i privrede pruži šansa mladim akademskim građanima da pokažu sav potencijal i entuzijazam koji poseduju i time dokažu da predstavljaju glavnu pokretačku snagu za dalji privredni i društveni razvoj naše zemlje.

Na sajmu će, između ostalih, učestvovati „Bosch“, cargo-partner, „Nelt“, „Fercam“, „Crony“, „Delhaize“, „D-Express“, „DHL International“, „Gebruder Waiss“, „Gefco“, „Milšped“, „World Transport Overseas“, „Ralu Logistika“…

Delić atmosfere sa prošlogodišnjeg događaja, pogledajte OVDE.