Kako do savremenog skladišta – Stručni skup “Retrospektiva” 22. maja u Beogradu

retrospektiva_070515Nemačka kompanija “InTeSe” GmbH, lider u opremanju skladišnih prostora u regionu SEE, partner čuvenog nemačkog proizvođača regalnih sistema META Regalbau, organizuje poslovno stručni skup „Retrospektiva 2015“ u okviru koga će biti reči o poslovanju pomenutih kompanija na teritoriji SEE, savremenim standardima i najnovijim trendovima u oblasti skladištenja robe kao jednim od osnova ekonomičnosti poslovanja trgovinskih i proizvodnih kompanija.

Poslovno stručni skup će se održati 22. maja 2015. god. u hotelu Falkensteiner u Beogradu. Na „Retrospektivi 2015“ posetioci će imati jedinstvenu priliku da saznaju više o projektovanju, primeni i održavanju skladišne opreme,  aktuelnoj problematici i zakonskim obavezama iz oblasti standardizacije i bezbednosti u skladištima shodno standardu SRPS EN 15635.

Takođe, posetioci ovog poslovno-stručnog skupa imaće priliku da razmene i čuju iskustva drugih o ovoj problematici a detaljno će biti predstavljen referentni projekat „Delhaize Serbia – opremanje distributivnog centra u Staroj Pazovi“.

Učesnici ovogodišnjeg skupa su:

1.      Fakultet tehničkih nauka Novi Sad – Prof. dr Milosav Georgijević

2.      Kompanija “InTeSe” GmbH & Co. KG  – Joso Bijelić i Borislav Blanuša

3.      Kompanija Meta GmbH & Co. KG  – Hans Jürgen Korth

4.      Kompanija “Delhaize Serbia” –   Marko Mastikosa

Sponzori stručnog skupa su “InTeSe” GmbH & Co. KG i META GmbH & Co. KG.   Prisustvo na Stručnom skupu je BESPLATNO.

Kontakt: Zdravka Maksimović maksimovic@intese-gmbh.com Anna Vukašinović vukasinovic@intese-gmbh.com