„Fercam Beograd“ postao član Komore italijansko-srpskih privrednika

Transportno-logistička kompanija „Fercam Beograd“ postala je član Komore italijansko-srpskih privrednika CCIS.  „Fercam Beograd“ je deo grupacije „Fercam“ S.p.A, osnovane u Italiji, Bolzanu, 1949. godine.

– Veliki broj italijanskih kompanija dobro poznaje „Fercam“ brend u Italiji. Učlanjenjem u CCIS, „Fercam Beograd“ želi da se približi i italijanskim kompanijama koje posluju u Srbiji – pružajući im kompletnu logističku podršku, kroz jaku mrežu poslovnica po celoj Evropi, komunikaciju na maternjem, italijanskom jeziku, sa fokusom na međunarodnom drumskom transportu. Sa velikom flotom, više od 2.500 prikolica, kroz partnerstvo sa lokalim transportnim kompanijama, „Fercam“ uvodi nove standarde i donosi novi kvalitet na srpskom tržištu – navedeno je u sopštenju kompanije „Fercam Beograd“.

Komora italijansko-srpskih privrednika pripada svetskoj mreži od ukupno 74 italijanske privredne komore u inostranstvu (Assocamerestero), prisutne u ukupno 49 zemalja, sa 140 kancelarija i više od 24.000 članica.