„Mercedes Truck Roadshow“ 14. i 15 maja i u Srbiji

Kompanija „Star Import“, generalni distributer „Mercedes-Benza“ za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu, 14. i 15. maja od 10 do 18 časova poziva zainteresovane na već tradicionalan „Truck Roadshow“, na kojem će biti prezentovana vozila iz svih „Mercedes-Benzovih“ teretnih familija. Nakon Bugarske, Slovenije i Hrvatske, karavan demo vozila će se na dva dana zaustaviti i na parkingu Tomy Truck Stop restorana u Šimanovcima.

Na jednom mestu, zainteresovani će moći da se upoznaju sa glavnim karakteristikama kamiona „Actros“, „Arocs“, „Antos“ i „Atego“ koji su namenjeni dugolinijskom, građevinskom i distributivnom transportu. Uz pratnju instruktora iz Nemačke, učesnicima ove demo manifestacije će biti omogućene kraće demo vožnje više verzija „Mercedes-Benz“ modela „Actros“ i „Arocs“.

Kamoini „Actros“, namenjeni kraćim probnim vožnjama, opremljeni su PPC (Predictive Powertrain Control) i FleetBoard sistemom. PPC sistem dodatno unapređuje ekonomičnost i olakšava rukovanje ovim, ali i drugim modelima Mercedes-Benzovih teretnih vozila u koje se ugrađuje, dok telematski sistem FleetBoard omogućava da upravljanje voznim parkom bude efikasnije i uz smanjene troškove.

Osim vozila, biće predstavljene brojne usluge iz „Mercedes-Benzovog“ postprodajnog asortimana.