„Vukmirović“ planira izgradnju poslovnog i magacinskog prostora u Novoj Pazovi

Stara Pazova postaje centar logistike u Srbiji, posle kompanija „DB Schenker“,  „Delta“ i „Delhaize“ i preduzeće  „Vukmirović“ namerava da u toj opštini izgradi poslovno-magacinski prostor.

Naime, povećanjem obima poslovanja špediterske firme „Vukmirović“ javila se potreba za prostorom za parkiranje kamiona kao i izradom interne stanice za snabdevanje gorivom, portirske kućice, upravne zgrade sa kancelariskim prostorom, radionice za popravku kamiona sa pratećim sadržajem i magacinskim prostorom za skladištenje delova potrebnih za održavanje kamiona.

U Novoj Pazovi, planira se izgradnja u pet faza. Prva faza obuhvata izgradnju interne saobraćajnice, parking prostor za osam kamiona, portirnicu i internu stanicu za snabdevanje kamiona dizel gorivom (točilica za gorivo).

U drugoj fazi planira se izgradnja upravne zgrade sa pratećim radionicama, pripadajućom internom saobraćajnicom i pripadajućim parking mestima za kamione (osam parking mesta) i automobile (četrnaest parking mesta). Upravna zgrada imaće prizemlje i prvi sprat, a radionica samo prizemlje. Treća faza izgradnje obuhvata izgradnju samo interne saobraćajnice i sa parking mestima za kamione.

U četvrtoj fazi biće izgrađena hala-magacin (regalno skladište) spratnosti P+O sa pristupnim delom saobraćajnice. U petoj i poslednjoj fazi izgradiće se hala-magacin (regalno skladište) spratnosti P+O sa pristupnim delom saobraćajnice čime će se zaokružiti kompletna izgradnja na parceli. Urbanistički projekat za izgradnju poslovnog i magacinskog prostora je na javnom uvidu do 16. aprila.

Preduzeće „Vukmirović“ je osnovano 1996. godine u Aleksandrovu. Delatnost preduzeća je pružanje usluga međunarodnog transporta. Kamioni u njihovom vlasništuvu imaju euro 5 i euro 6 motore i opremljeni su ADR opremom, navigacionim i GPS sistemima a vozači svom potrebnom opremom, navedeno je na sajtu preduzeća.

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.