“Lidl” krajem 2016. završava izgradnju logističkog centra u Novoj Pazovi

lidl_170714Na površini od 20 hektara, uz auto-put Beograd – Subotica, u Novoj Pazovi, ubrzano su počeli da se naziru betonski stubovi budućeg logističkog centra nemačke kompanije “Lidl”, čiji se završetak očekuje do kraja ove godine.

Ceo kompleks gradiće se u više faza, a u njemu će posao naći oko 700 radnika.  Projekat će biti podeljen u četiri faze, a površina svih objekata dostići će 78.500 metara kvadratnih.

Prema planu investitora, u prvoj fazi biće izgrađen skladišni objekat namenjen za regalno skladištenje mešovite robe široke potrošnje kao i skladišta “box in the box” sa različitim temperaturnim režimima – hladnjače za skladištenje prehrambenih proizvoda.

Pored ovog objekta, u planu je izgradnja i administrativne zgrade namenjene za smeštaj kancelarija administracije i radnika.

Kada će ova kompanija započeti izgradnju druge faze, ne preciziraju, ali prema njihovom planu, gradiće se upravna zgrada namenjena administraciji sa “open office” prostorijama, salama za sastanke, kantinom…

Proširenje skladišta predviđeno je u trećoj fazi, a obuhvata dogradnju objekta visokoregalnog skladišta u smislu produžetka postojećeg skladišta. I u zadnjoj fazi, biće dograđena upravna zgrada sa još 7.800 metara kvadratnih.

Detaljnije informacije pročitajte OVDE.

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.