Konferencija o autoindustriji “SEE Automotive – Connect & Supply 2016” 24. i 25. maja u Novom Sadu

teklas_2_080416Kako je region jugoistočne Evrope postao značajan dobavljač automobilske industrije, pojavila se potreba za organizovanjem najveće konferencije za taj poslovni sektor. “SEE Automotive – Connect & Supply 2016”, u organizaciji Automobilskog klastera Srbije i VIP Fonda, biće održan  24. i 25. maja u Centru “Master” Novosadskog sajma.

U fokusu konferencije biće pregled automobilske industrije – trendovi i budući planovi OEM-ova i TIER1&2 kompanija, poslovanje u regionu jugoistočne Evrope, nabavka – izazovi i potencijali za dobavljače iz jugoistočne Evrope, istraživanje i razvoj, kao  i inovacioni potencijali u regionu (ICT).

Govornici dolaze iz velikih svetskih kompanija, poput BMW, FIAT, “Volkswagen”, “Federal Mogul”, “Grammer”, “Bosch”, “Magna” itd, a učesnici će biti u prilici da u direktnim (B2B) sastancima, koji će biti organizovani oba dana, razgovoraju o mogućnostima poslovne saradnje sa renomiranim OEM i TIER 1&2 proizvođačima.

Cilj SEE Automotive konferencije je da omogući povezivanje OEM proizvođača, TIER1&2 kompanija i međunarodnih institucija iz automobilske industrije, kako bi se dodatno podstakao razvoj automobilske industrije u regionu. Konferencija će na ovaj način omogućiti učesnicima da bliže upoznaju trendove kompanija iz regiona (Srbija, Mađarska, Rumunija, Bugarska, Hrvatska, Makedonija, BiH, Slovačka, Grčka, Turska), ali i planove proizvođača koji posluju u regionu jugoistočne Evrope.

Sve informacije o konferenciji pročitajte na zvaničnom sajtu.