Sajam “Transport Logistic” u Minhenu od 5. do 8. maja

logistika_minhen_120315Sajam “Transport Logistic” u Minhenu biće održan od 5. do 8. maja i predstavlja vodeći međunarodni sajam iz oblasti, transporta, logistike, mobilnosti, lanaca distribucije i IT sektora u transportu i logistici.

Na samom sajmu se prepliću izlagači iz mnogih vidova transporta: drumski, avio, prekookeanski, železnički. Transportnim preduzećima će verovatno najatraktivnije biti hale sa štandovima potencijalnih partnera iz gotovo svih zemalja Evrope pa i Azije kao i berze tereta.

Takođe, posebne hale okupljaju izlagače iz oblasti obezbeđivanja tereta na vozilu, prevoza opasnih materija, skladištenja i slično. Posebno mesto imaju i izlagači sa najnovijim softverskim rešenjima za optimizaciju rada voznih parkova, praćenja i slično.

Prisutni su i izlagači koji u svojim ponudama imaju rešenja za nabavku goriva na putevima Evrope i Azije, asistenciju na putevima i mnoge druge ponude koje su usko povezane sa obavljanjem modernog drumskog transporta, najavilo je PU “Međunarodni transport” na svom sajtu.