“Truck Bodies & Trailers” novi prodavac “Koegel” priključnih vozila u Srbiji

Posle višegodišnje pauze, renomirani proizvođač prikolica i poluprikolica, nemački “Koegel”, od nedavno u Srbiji ponovo ima ovlašćenog uvoznika, prodavca i servisera – specijalizovanu kompaniju “Truck Bodies & Trailers” doo. Prodajni punkt je na lokaciji sa odličnom infrastrukturom za sve „kamiondžije“ – u Šimanovcima, u kompleksu “Truck Stop Tomy”.

– Mada dugo bez zvaničnog prodajno-servisnog partnera, “Koegel” i danas u Srbiji uživa izuzetnu reputaciju, naročito među dugolinijskim transporterima. Vlasnicima transportnih kompanija, ali i svima koji koriste kamione, nudimo kompletan “Koegel”-ov asortiman: plato poluprikolice, hladnjače i takozvane kofer poluprikolice, kontejnerske i kiperske poluprikolice, niskonoseće prikolice i poluprikolice –  kaže osnivač i direktor kompanije “Truck Bodies & Trailers”  Aleksandar Đuričić.

U poslovima sa drumskim transportnim sredstvima “Koegel” ima osamdesetogodišnje iskustvo, jedno od najdužih među svim evropskim proizvođačima priključnih vozila. Svoja komercijalna vozila i rešenja za drumski transport i građevinarstvo “Koegel” nudi uz slogan „Inženjerski kvalitet Made in Germany“, prenosi portal kamioni.net.