Brza, pouzdana i ekonomična rešenja u izvozu za Evropu i svet

kuehne_nagel_1_110516“Kuehne + Nagel”, jedna od vodećih logističkih kompanija u Srbiji i svetu, nudi celokupno rešenje za poboljšanje efikasnosti lanca snabdevanja – brza i pouzdana isporuka svih vrsta pošiljki širom sveta.

Brzina pristupa srpskih proizvođača evropskom tržištu

Globalno “Kuehne + Nagel” broji više od 66.000 zaposlenih na preko 1.000 lokacija u više od 100 zemalja, a u Srbiji posluje od 2002. godine sa sedištem u Ugrinovcima – Beograd, i predstavništvima u Nišu, Novom Sadu i Zrenjaninu. Zahvaljujući snažnoj globalnoj mreži i profesionalnom pristupu zaposlenih, “Kuehne + Nagel” nudi sve elemente na području drumskog, pomorskog i aviotransporta i ugovorne logistike. Uz redovne linije i dnevne veze sa 32 zemlje u Evropi, “Kuehne + Nagel” nudi jednu od najsloženijih i najsnažnijih drumskih zbirnih mreža na kontinentu (KN EuroLink). Povezuje srpske proizvođače sa njihovim evropskim kupcima pomoću pravovremene dostave od vrata do vrata sa pouzdanim tranzitnim vremenima.

Savremeno rešenje u elektronskom poslovanju

kuehne_nagel_2_110516KN FreightNet“, nedavno pokrenuta integrisana mrežna aplikacija kompanije “Kuehne + Nagel” za dobijanje ponude, izvršenje rezervacije i praćenje usluga, omogućuje srpskim izvoznicima da koriste savremena rešenja u elektronskom poslovanju. Ovim brzim i jednostavnim rešenjem izvoznici imaju efikasniji pristup ponudama zbirnog pomorskog transporta koje se aktiviraju u roku od 60 sekundi i validne su 30 dana od izdavanja. Korisnici dobijaju jednostavan prikaz ponude, koja uključuje sve troškove transporta od vrata-do-vrata sa pripadajućim dodacima, kao i sa očekivanim tranzitnim vremenom. Uskoro će “KN FreightNet” biti dostupan i za aviotransport u Srbiji.

Centralno skladištenje unapređuje mrežu distribucije

“Kuehne + Nagel” svojim klijentima u Srbiji nudi i efikasna rešenja skladištenja i modele distribucije preko svog centralnog skladišta. Moderan objekat na 10.000 kvadratnih metara u Ugrinovcima projektovan je i opremljen kako bi izvoznicima ponudio širok dijapazon aktivnosti skladištenja i specijalizovanog rukovanja, uključujući carinsko skladištenje i usluge konsolidacije izvoznog tereta. Kompanija pruža i dodatne usluge, kao što su cross-docking s deklarisanjem, skeniranjem i označavanjem kutija i paleta, kao i potpuno elektronsko izveštavanje o stanju robe na skladištu. Ponudu zaokružuju usluge carinjenja i rešenja osiguranja tereta.

Potpuna transparentnost duž lanca snabdevanja

kuehne_nagel_110516Sofisticiran sistem praćenja pošiljaka u tranzitu dopunjuje celokupnu ponudu “Kuehne + Nagel”-a. Nagrađivani softver KN Login omogućuje izvoznicima da direktno i u bilo koje vreme izvrše rezervaciju transporta u okviru “Kuehne + Nagel”-a. Izvoznici imaju detaljan pregled svakog koraka i statusa njihovih pošiljaka u transportu i primaju proaktivno generisane informacije o statusu u stvarnom vremenu. Kao dokaz da je roba isporučena primaocu, izvoznik prima potvrdu u PDF formatu s detaljnim informacijama o datumu i vremenu isporuke. Uz to, korisnici mogu preuzeti statistiku i filtrirati je prema svojim potrebama. Ovakva besprekorna transparentnost kroz celokupan lanac snabdevanja omogućava izvoznicima da optimizuju izvozne procese i da postignu maksimum u efikasnosti isporuke.

Kontaktirajte kompaniju u vezi sa  načinom na koji  Vam “Kuehne + Nagel” može pomoći da svoje proizvode pouzdano transportujete do međunarodnih tržišta. Kontaktirajte kompaniju na prodaja.srbija@kuehne-nagel.com