“Centrosinergija” preuzela distribuciju BAT proizvoda

bat_140115“Centrosinergija”, deo poslovnog sistema “Centro štampa holding” u čijem je vlasništvu i “Moj kiosk”, potpisala je Ugovor o distribuciji duvanskih proizvoda sa kompanijom “British American Tobacco” (BAT).

– Kompanija “Centro štampa holding” u okviru koje posluje “Centrosinergija”, je za nepune tri godine uspela da spase dve kompanije “Štampu” i “Futuru” i da sačuva 3.500 radnih mesta. Nakon velikih investicija i uvođenja novih standarda korporativnog upravljanja u našoj kompaniji, usledila su i velika organizaciona, tehnološka i tehnička unapređenja. Zahvaljujući takvoj poslovnoj politici, ali i unapređenju prodaje i saradnje sa svim poslovnim partnerima uspeli smo da zadobijemo poverenje poslovnog okruženja i utemeljimo novi put našeg daljeg poslovanja. Upravo tome u prilog ide potpisivanje Ugovora o distribuciji duvanskih proizvoda sa BAT-om, renomiranom kompanijom, jednom od najznačajnijih stranih investitora u Srbiji koja je u “Centrosinergiji” prepoznala pouzdanog i savremenog partnera. Ovo je početak jednog partnerstva koje pruža velike mogućnosti i potencijal za dugoročnu saradnju i razvoj obe kompanije – izjavio je Dejan Stančević, izvršni potpredsednik u kompaniji “Centro štampa holding”.

Tanos Trimis (Thanos Trimis), generalni direktor BAT-a za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru je ovom prilikom izjavio da “potpisivanje ugovora o distribuciji sa Centrosinergijom predstavlja važan korak u unapredjenju BAT-ovih poslovnih operacija u Srbiji. Uvereni smo da će sinergija dve uspešne kompanije doprineti daljem rastu naše prodaje i tržišnog učešća, a na radost naših potrošača.”

“Centrosinergija” je zvanično počela distribuciju BAT-ovog proizvodnog portfolija 12. januara.