Pola decenije sa Vama – PlutonLogistics ulazi u petu brzinu!

Pre pet godina odlučili smo da pokrenemo PlutonLogistics vođeni parolom Ideas that move (Ideje koje pokreću). Neko pametniji od nas je napisao da se „pravo siromaštvo ogleda u nedostatku ideja, a ne u nedostaku novca“. Te smo mi skromno krenuli od sajta namenjenog tržištu Srbije, kasnije smo svoj sadržaj obogatili vestima iz regiona, a plasiranjem informacija i na engleskom jeziku otvorili smo se globalnoj mreži.

Danas je PlutonLogistics platforma koja povezuje i informiše čitaoce putem sajta, elektronskog biltena i društvenih mreža.

U oči našeg petog rođendana, pozvani smo da budemo medijski partneri globalnog kongresa o drumskom transportu, mobilnosti i logistici IRU Word Congress 2018.  Nedavno pre toga, smo za jednu od najvećih svetskih TV kuća Al Jazeera, komentarisali osnivanje Transportne zajednice Jugoistočne Evrope.  Sve to nam je potvrda da smo velikim radom, fokusom na kvalitet, aktuelnost i relevantnost sadržaja, uradili dovoljno da budemo prepoznati kao kvalitetan informativni mediji kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Uspeli smo da se pozicioniramo kao vodeći portal u regionu koji obuhvata jedan zaokruženi niz  – od spoljnotrgovinskih firmi, transporta, skladištenja do distribucije robe i svih propratnih roba i usluga. Ponosni smo na mnogobrojne intervjue kako predstavnika logističkih, trgovinskih i proizvodnih kompanija, tako i predstavnika udruženja, naučnih institucija i državnih službi.

Poverenje su nam dale mnogobrojne logističke kompanije – uspešni srpski brendovi, kao i priznati globalni operateri.

Bili smo prisutni na gotovom svim važnim konferencijama u Srbiji, regionu i u inostranstvu. Donosili vam ekskluzivne fotografije, reportaže, zanimljive teme za razmišljanje…

5 načela  kojima smo se vodili i kojih ćemo se i dalje držati:

  1. Kvalitet sadržaja
  2.  Aktuelnost
  3. Ekskluzivnost sagovornika i tema
  4. Poverenje, saradnja i povezivanje učesnika u lancu snabdevanja
  5. Edukacija, inovacije i zelena logistika

Za rođendansku čestitku smo izabrali parolu „U petoj brzini“ jer smatramo da smo dovoljno sazreli, imamo dovoljno znanja, elana i iskustva da možemo energičnije da nastupimo na tržištu. Imamo mnogo ideja kako da dodatno začinimo proizvod i učinimo ga još atraktivnijim.

Svakako,  dragoceni su vaši komentari,  predlozi  i inicijative jer mi smo tu zbog Vas – naših čitalaca… Zato vas molimo da uz rođendansku čestitku na mejl office@plutonlogistics.com pošaljete sugestije o tome koje teme biste voleli da čitate, koji sagovornici bi bili interesantni široj javnosti, koji sadržaji bi vam bili od koristi…

Vežite se, krećemo!