Promovisani kandidati za nagradu EY Preduzetnik godine – Ko brani boje logistike?

Kompanija EY (Ernst & Young) je promovisala finaliste nagrade „Preduzetnik godine 2016“ u Srbiji. U pitanju je najprestižnije svetsko priznanje za dostignuća u preduzetničkom biznisu. Ovaj globalni program se razlikuje po tome što promoviše preduzetnički duh i inicijativu i odaje priznanje ljudima koji su postigli uspeh svojom vizijom, liderstvom i inovativnošću.

Svečano proglašenje nacionalnog pobednika biće održano 23. februara u hotelu „Hyatt Regency“ u Beogradu, a naš predstavnik će konkurisati za priznanje EY Svetski preduzetnik godine i prisustvovati svečanoj ceremoniji u Monte Karlu u junu 2017. godine.

Među 32 kandidata iz 29 kompanija samo je jedan preduzetnik iz industrije transporta i logistike. Ovogodišnji kandidat za preduzetnika godine je Duško Radović, direktor  kompanije „Transfera„.

Kako je navedeno u predstavljanju kandidata,  „Transfera“ je prepoznatljiva logistička kompanija koja pruža usluge međunarodnog i domaćeg drumskog transporta, avio transporta, brodskog transporta, carinskog zastupanja i skladištenja robe.

Poslovanje „Transfere“ zasnovano je na najsavremenijim modelima moderne logistike gde su najveće investicije u IT, marketing, a „Transfera“ svoju snagu zasniva u finansiranju i jačanju svojih podizvođača. Osnovni princip poslovanja kompanije je integracija klijenata i zaposlenih u jedan produktivan tim u cilju kontinuiranog podizanja kvaliteta i pružanja inovativnih rešenja realizacije logističkih usluga, uz društveno odgovorno poslovanje.