ŠESTI ROĐENDAN PlutonLogistics tima!

Mic po mic, napunismo šest godina! Predškolci! Sad znamo slova i brojeve i vreme je da se uozbiljimo. Šalu na stranu, u ovom današnjem vremenu kada je sve instant i brzo, pre se zatvori nego što je valjano počelo da radi, šest godina je zaista veliki uspeh. Sve vreme smo se trudili da ne lutate na više adresa, već da uz naše informacije budete na pravom putu.

Kada se osvrnemo, veoma smo ponosni na svoje rezultate, jer smo prepoznati od stručne zajednice i privrede ne samo u Srbiji i okruženju, već u čitavom svetu. Stizale su ponude za saradnju iz Holandije, Londona, Ujedinjenih Arapskih Emirata… Nedavno smo objavili ekskluzivne intervjue sa predstavnicom američke kompanije UPS, kao i sa direktorom kompanije DP World, koja je postala vlasnik Luke Novi Sad.

Kada gledamo ispred sebe, imamo još puno posla. Očekujemo obimniju i kvalitetniju produkciju sa novim temama i drugačijim uglom posmatranja i prikazivanja sadržaja. Najavljujemo i velika kadrovska pojačanja i osnivanje Pluton Media Tima. Osim dnevno aktuelnih tema, ekskluzivnih vesti, reportaža i sagovornika, nameravamo da idemo u korak sa tehnologijom i trendovima koji dolaze, pa ćete uz nas biti informisani, a sigurno i dobiti neke ideje za poboljšanje sopstvenog biznisa.

Naša osnovna misija od samog početka je bila blizak odnos sa našim čitaocima i saradnja sa naučnim i obrazovnim institucijama, privrednicima, kao  i poslovnim i strukovnim udruženjima, te se nadamo da će te veze još više jačati. Zato je za vas mejl office@plutonlogistics.com uvek otvoren za sve sugestije, komentare, predloge tema i sagovornika.

Uz nas ste na pravom putu!