Uspešan start „Milšped“-a u Albaniji – Uskoro predstavništvo i u BiH

Prvi mesec operativnog poslovanja preduzeća „Milšped Albanija“ prošao je bez većih problema i u najboljem mogućem redu, navela je ta kompanija na svom sajtu.

– To je rezultat jasnog plana i uhodanih procedura koje sprovode zaposleni u „Milšpedu“ Albanija i timovi za podršku prilikom otvaranja „Milšped“-ovih preduzeća u regionu. Svuda se primenjuju ista sistemska i softverska rešenja, a u ponudi je kompletna logistička usluga. U drugoj polovini 2014. „Milšped“ će početi da radi i u Bosni i Hercegovini, čime će biti zaokružena regionalna pokrivenost tržišta – naveo je „Milšped“ na svom sajtu.

Inače, „Milšped“ Albanija je „joint-venture“ kompanija „Milšped Grupe“ i „Balfin Grupe“, a nastala je radi zajedničkog nastupa na tržištu Albanije u domenu logističkih usluga. Sa prvim klijentom „CBM Albania“-delom grčkog „Marinopoulos SA“, ekskluzivne franšize francuskog „Carrefour“ za region Balkana, potpisan je višegodišnji ugovor koji se već realizuje.

Savremeni skladišni prostor „Milšpeda“ Albanija nalazi se uz autoput Tirana-Drač i površine je 4.800 m2. Deo skladišta je u različitim temperaturnim režimima u rasponu od -20 do +6 C. Distibucija robe se obavlja transportnim sredstvima poslednje generacije.

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.